Hírek
nov 15

Az akadályfutás az új családi program

Az akadályfutás népszerűsége hatalmasat nőtt az utóbbi években, az emberek visszamerészkedtek a természetbe, ahol egyre több, minőségi időt szeretnek eltölteni. Mindeközben vágynak a megmérettetésre a mozgásra, az izgalomra.

Célunk: olyan családi, közösségi napok szervezése, ahol egy egész napos program keretén belül lehetőséget biztosíthatunk a hazai akadályfutás kedvelőinek, a sport kezdő és haladó szerelmeseinek, a mozgás iránt érdeklődőknek, hogy egy különböző nehézségi fokú, változatos akadályokkal tűzdelt terepen próbára tegyék állóképességüket, erejüket és nem utolsó sorban szellemi frissességüket.

Amit nyújtunk, sokkal több, mint egy egynapos program. Felkészülési tervvel, a versenyt megelőző időszakban folyamatos kommunikációval, életmód változtatási ötletekkel segítjük, hogy az indulók testben és lélekben is ráhangolódjanak az eseményre.

A rendezvény szervezője Fábián Miklós, az akadályfutás hazai megteremtője, az ország egyetlen Spartan SGX edzője, aki elhivatott és profi csapatával rendszeres résztvevője a Fitbalance rendezvényeinek, emellett számtalan sportesemény folyamatos résztvevője.

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük