Hírek
jún 01

Helló HAAN

Unalmas kozmetikumok? A HAAN Ready Hungary-nél nem ismernek olyat. A HAAN termékek garantáltan új élményt nyújtanak a hétköznapokban. És minket ért a megtiszteltetés, hogy képviselhetjük a brand social media és sajtómegjelenéseit.

A HAAN egy olyan új generációs kéztisztító, amely hatékonyan szembeszáll a körülöttünk lévő vírusokkal és baktériumokkal a benne található 65%-os alkoholtartalomnak köszönhetően. A természetes összetevői segítenek, hogy a bőröd hidratált maradjon a napi többszöri használat után is. A dizájnnak és a formulának hála a HAAN alkoholos hidratáló kéztisztító tökéletes társ a mindennapi kalandokban. A 15 különböző illatú kéztisztító mellett 3 féle kézkrém, 3 féle folyékony szappan, 3 féle fogkrém is helyet kapott a palettán. A spray újrahasznosított PLA anyagból készül, csökkentve ezzel is a cég ökológiai lábnyomát. 99,5%-ban természetes összetevőket használtak a HAAN megalkotásakor, figyelve a környezet védelmére.

Ami kiemelkedő, hogy MINDEGYIK termékük utántölthető!

Hisznek abban, hogy arra kell törekedniük, hogy jót is tegyenek a világban. Számukra ez azt jelenti, hogy a vízkrízissel kapcsolatos tudatosság növelését tették küldetésükké. Ez azt jelenti, hogy minden HAAN termék vásárlásával, Te is támogatod azt, hogy a fejlődő országokban élők tiszta vízhez jussanak. Így lehetsz Te is #watercreators.

#haanreadyhungary #haan #kéztisztító #kézkrém #folyékonyszappan #utántöltő #kommunikáció #socialmedia #sajtó #content #purecom

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük