Hírek
máj 15

A GreenGo legújabb tudatos választása

A GreenGo-nál hisznek a közösség erejében és abban, hogy az egyre jobb körülmények között élő és még jobbra vágyó emberiség egyetlen élhető jövője az ecosharing…,

…vagyis a megosztás gazdasága lehet. Egyszerűen azért, mert ésszerűbb a szükséges pillanatban hozzáférni bizonyos javakhoz, mint birtokolni azokat.

A GreenGo végre elhozta a budapesti közösségi közlekedés legújabb formáját, az e-carsharinget, hogy megkönnyítse számunkra a mindennapi közlekedést.

A tömegközlekedéssel szemben a GreenGo-val nem kell menetrendekhez és rögzített útvonalakhoz alkalmazkodni, és a saját autóval ellentétben a biztosítás, szervizelés, tankolás vagy a parkolási díj sem a használót terheli.

A közösség ereje azonban mit sem ér, ha nem foglalkozunk a minket körülvevő világgal. Ha az a célunk, hogy könnyítsünk egymás terhein, akkor miért terhelnénk éppen a környezetet, amely az életünkhöz szükséges feltételeket biztosítja számunkra? A GreenGo kompromisszummentes megoldást nyújt a környezetbarát közlekedésre. Az elektromos autózás népszerűsítésével, a zöld rendszámos autók elterjesztésével, illetve a fővárosi töltőhálózat fejlesztésével mindannyiunkért tesznek, éppen ezért a GreenGo szolgáltatásában kizárólag teljesen elektromos hajtású autókat találunk.

Használata egyszerű: az online szerződéskötés után, iOS vagy Android rendszerű telefonnal azonnal használatba is vehetjük, csak le kell tölteni az applikációt.

A GreenGo környezettudatos kisautója a legjobbkor toppant be Mérai Kata színésznő életébe. Kata hétköznapjaiban is fontos szerepet tölt be a környezetvédelem, a mindennapi benzines autó használat kiváltása pedig csak még egy, nagyobb lépés afelé, hogy a földünk tovább éljen.

A GreenGo kényelmes, gyors és praktikus, amit Kata is megerősít. A mindennapi színházi próbák, televíziós felvételek, iskola, edzés helyszín közötti logisztika kiválóan megoldható vele. A felvevőpontok között pedig az elektromos roller lett a megoldás. 😉

#MéraiKata #színésznő #GreenGo #carsharing #környezetvédelem #környezettudatosság #kommunikáció #purecom

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük