Hírek
máj 13

Sportgenetika – Többre vagy kódolva

A genetika az élet kulcsa, így saját géntérképünk ismerete túlzás nélkül a modernkori bölcsek köve. Ennek a tudásnak a birtokában az emberi teljesítmény határai…

…mind szellemi, mind fizikai síkon szinte felfoghatatlan mértékben tolódnak ki. A genetika tudománya hihetetlen ütemben halad előre, a közeljövőben pedig robbanásszerű fejlődése várható. E folyamatnak a naprakész követését és mindennapi gyakorlattá konvertálását vállalja a Sportgenetika Kft. Magyarországon egyedülálló módon, professzionális orvosi és genetikai vizsgálatok alkalmazásával.

Szinte nincs olyan ember, aki ne küzdene valamilyen testi és/vagy lelki problémával, de aki egészséges, annak is komoly kihívást jelent napjainkban azt a teljességet megvalósítani az életében, amit angolul összefoglalóan a well-being fejezi ki.

Génállományunk kódrendszerének megfejtésével célzottan tehetünk lépéseket a számunkra legoptimálisabb életmód – így a tudatos táplálkozás, mozgás és pihenés – felé, gyerekeink számára pedig mindezt akár pólyáskorától kezdve biztosíthatjuk. Ez óriási lehetőség, ismerd meg magad és így már tudni fogod, hogy a génjeibe kódolt adottságok alapján hogyan hozd ki az életedből a maximumot!

A Sportgenetika alapítói: Dr. Gógl Álmos sportorvos és Dr. Tánczos Balázs igazságügyi genetikus szakértő

https://www.sportgenetika.hu/

#sportgenetika #DrGóglÁlmos #DrTánczosBalázs #sportorvos #genetikus #egészség #kommunikáció #purecom

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük